Ποια είμαι

Να σας συστηθώ…

Δήμητρα Σπερδούλη.

Από πάντα μου άρεσε το κλασσικό ντύσιμο!Δε θα έλεγα ότι έχω μια “ταυτότητα” αλλά πάντα επέλεγα ντυσίματα που εξέφραζαν τη διάθεσή μου…κλασικά τα περισσότερα,διαχρονικά…

Το όνομα της εταιρίας προήλθε από ένα συνδυασμό διαφόρων καταστάσεων που ήρθαν στην ζωή μου με βασικό άξονα τη μητέρα μου που την λένε Βέρα και σημαίνει γνήσιο,όπως θέλω να είναι κάθετι στη ζωή μου.Το “V” σημαίνει vintage και είναι η βάση του στυλ που θέλω να αντιπροσωπεύω πιο εκσυχρονισμένο και εναν αναγραμματισμό στη λέξη “Εαρ” όπου είναι ο μήνας που γεννήθηκα και είναι μια εποχή σήμα κατατεθέν για τη ζωή μου.

Λίγα λόγια για τη δουλειά μου..

Σχεδιάζω κλασσικές γραμμές με πιο σύγχρονο στυλ.Ασχολούμαι με το business look και το βραδυνό ρούχο κυρίως.Στόχος μου είναι ρούχα στο σωματότυπο κάθε γυναίκας κατά παραγγελία.Κάτι που να είναι αριστοκρατικό χωρίς απαραίτητα να είναι άβολο.
 
Η φιλοσοφία μου είναι να διαλέγω ωραίες ποιότητες υφασμάτων και υφές σε κάθε σώμα όπου με το φινίρισμα τους στο τέλος να είναι ένα κομμάτι που θα είναι μοναδικό για κάθε τύπο γυναίκας.
 
Τα ρούχα σχεδιάζονται εξαρχής για το σωματότυπο κάθε γυναίκας και είναι κατά παραγγελία ώστε απ’ την αρχή να διαλέγουμε την υφή που σας αρέσει και σας ταιριάζει.
 
Είναι λοιπόν η ώρα για μια ανανέωση της ντουλάπας σας.
 
Αυτό που προσφέρεται επίσης είναι “ανανέωση της ντουλάπας σας”.
Υπάρχουν κομμάτια σε κάθε ντουλάπα όπου δεν θέλουμε να τα πετάξουμε αλλά τα έχουμε βαρεθεί.
Κατόπιν ραντεβού, μπαίνουμε στη ντουλάπας σας και της δίνουμε αέρα ανανέωσης με κατά παραγγελία κομμάτια ή μεταποίηση!