Τι να φορέσω σήμερα στη δουλειά?

”Τι να βάλω σήμερα?”

Ε λοιπόν, το σίγουρο είναι ότι ποτέ δε θα πάψουμε να αναρωτιόμαστε καθημερινά το πως θα μπορούσαμε να είμαστε ταυτόχρονα άνετες και σικάτες.

Αναλόγως σε τι χώρο εργαζόμαστε προσαρμόζουμε και τη καθημερινή μας γκαρνταρόμπα.  Ένα καλό tip είναι να επιλέγουμε τις ενδυματολογικές μας προτιμήσεις από την αρχή της εβδομάδας ώστε να είμαστε έτοιμες.

Μη αναμενόμενοι συνδυασμοί για τη σεζόν A/W 2023-2024

Oversized blazer, πλισέ maxi φούστες , cargo παντελόνια θα γίνουν μέρος της καθημερινότητάς μας για φέτος και στην εργασία μας.

Τα βασικά κομμάτια δεν απογοητεύουν ποτέ. Xρώματα και σχέδια βάζουν φωτιά στη φαντασία σας. Δεν πρόκειται να σας αφήσουν να βαρεθείτε για φέτος και στον εργασιακό σας χώρο. Η ανάμιξη διαφορετικών υφών  θα σας βοηθήσει να «χτίσετε» την απόλυτη χειμερινή γκαρνταρόμπα για το γραφείο. Ωστόσο, με μερικά έξυπνα tips και τα κατάλληλα κομμάτια μπορείτε πραγματικά να την επιτύχετε.

Με αυτά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πια για το στιλ σας στο κρύο, πόσο μάλλον για τα office look.. Οι φετινές φθινοπωρινές  στα χρώματα, λοιπόν κινούνται ξεκάθαρα προς τη χρωματική παλέτα που μας προτείνουν οι σχεδιαστές να συμπεριλάβουμε στις εμφανίσεις μας.

Stay tuned…..